Mijn Youtube kanaal

Schrijven is best mooi maar tegenwoordig kijken de mensen ook graag naar bewegende beelden en dan kan ik toch niet anders dan mee op de kar springen hé 😉
Sinds enkele jaren heb ik dus ook mijn eigen Youtube kanaal, en de laatste maanden heb ik mij er ook op toegelegd om meer content mét inhoud op dit kanaal te plaatsen. Eigenlijk is mijn Youtube kanaal gewoon een verlengstuk van mijn diverse blogs. Het heeft dan ook de passende naam “Het etalagekanaal” gekregen, maar je vind het kanaal eenvoudig door op zoek te gaan naar Michael Grieve of gebruik de onderstaande link 😉
https://www.youtube.com/channel/UCgQSMbyk8GKhpR36Jqh81Ag

Ik maak video’s over alles wat met etaleren, het decoreren van etalages en winkels betreft, maar dan in de ruimste zin van het woord. Video’s met handleidingen over het etaleren, maar ook vlogs over leveringen en ophalingen die ik bij klanten deed.
Ik maak uiteraard ook video’s over het werken met etalagepoppen en alles wat daaromtrent gaat.
Je vindt er video’s over displays en schilderijen die ik maak die gebruikt kunnen worden in etalages of om gewoon thuis op te hangen.

Kort samengevat is het een kanaal voor creatieve mensen die graag inspiratie opdoen.
Als je een kijkje gaat nemen zou het mij veel plezier doen als je meteen ook abonneert op deze pagina ( het is gratis) en de pagina ook deelt met je vrienden en kennissen.

Advertenties