Leren etaleren, deel 2

In de reeks “Leren etaleren” heb ik ondertussen de tweede video gemaakt.
Hierin ga ik een beetje verder in de opstelling van groepen in de etalage. Ik geef onder andere meer informatie over de verschillende opstellingen en richtingen waar je in de etalage opstelling best kan letten om een mooie etalageopbouw te krijgen.
Deze video is inderdaad nog maar de tweede in de reeks en ik plan hiervan, in de toekomst, nog veel meer video’s te maken.
Momenteel geen de voorbeelden nog door middel van blokken, maar dit zal binnenkort ook vervangen worden door echte artikelen om een duidelijker beeld te geven van hetgeen ik in mijn video’s eigenlijk bedoel.

Ik zal dan ook trachten om zoveel mogelijk verschillende artikelen aan bod te laten komen.
En omdat bewegende beelden nog steeds handiger zijn om informatie over te brengen heb ik er een video over gemaakt.
Kijk hieronder naar “Leren etaleren, deel 2”
Als je de video leuk vindt geef dan even een duimpje omhoog, en/of volg mijn kanaal op Youtube.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s