De basistechniek van het etaleren uitgelegd deel 1

Ik heb een video gemaakt waarin ik de basistechniek van het etaleren uitleg.
Deze video is natuurlijk nog maar een begin want in 5 minuten is het onmogelijk om een cursus van 2 jaar uit te leggen.
Deze eerste video gaat in eerste instantie over de techniek die je nodig hebt om een compositie te maken. Deze heb je trouwens nodig omdat je de etalage opbouw maakt op basis van groepen en laat het nu zo zijn dat je juist voor het opbouwen van deze groepen moet weten hoe je een compositie moet maken. Ahum… moeilijk neer te schrijven, maar wie de video bekijkt zal hier wel wijzer van worden.
Binnenkort ga ik nog meerdere video’s maken, die het etaleren nog verder gaan verduidelijken, maar dit is alvast een begin.
Als je graag op de hoogte blijft, en mijn video’s niet willen missen abonneer dan op mijn Youtube-kanaal, het is gratis en staat binnenkort vol van handige informatie over alles wat met etaleren te maken heeft.
Heb je zelf nog vragen of wil je graag dat ik een video maak over een specifiek artikel, post je vraag dan onder mijn video of hier onder mijn blog en dan tracht ik je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden of maak ik een filmpje om je vraag te beantwoorden.
Ik maak al mijn filmpjes zonder voorbereidende tekst, vandaar dat het soms een beetje stroef kan gaan, maar ik verkies een echte tekst, die op dat moment uit mijn hoofd komt dan een voorgeschreven tekst dat ik klakkeloos zou aflezen… ieder zijn manier van werken hé 😉
Dit is het filmpje.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s