Wat heb je nodig om in een etalage te werken

Ik heb hier reeds verschillende berichten gepost over het etaleren, maar ik heb vandaag dan ook een video gemaakt waarin in duidelijk maak welke hulpmiddelen je best op zak kan hebben als je in een etalage gaat werken.
Ik dacht dat deze informatie handig zou kunnen zijn voor mensen die ofwel de ambitie hebben om als etaleur/etalagiste aan het werk te gaan, en anderzijds voor iedereen die in een etalage moet werken, zoals winkeliers.
Een video dus met heel wat informatie over de inhoud van mijn koffertje.

Voor meer informatie over etalages en etalagepoppen kan u terecht op mijn sites:
www.etalagepoppen.be

Mijn online winkel:
www.etalagepoppenonline.be

Of rechtstreeks in mijn winkel en toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Andere dagen en uren naar afspraak:
Contacteer Michael Grieve
0475-294608

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s