Over het etaleren

Mijn lezers en volgers op Facebook weten ondertussen wel dat ik sinds 1980 zelfstandig etaleur ben en dat ik deze job nog steeds uitoefen in combinatie met de bijkomende dienst die ik jaren geleden heb opgestart, namelijk het verhuren en verkopen van etalagepoppen.
Uiteindelijk was dat voor mij geen grote stap omdat ik als etaleur in mijn carriere toch al heel wat met etalagepoppen heb moeten werken.
Dat gezegd zijnde kwam ik deze week toch één en ander tegen waar ik de kriebels van kreeg.
Ik was op internet en op Youtube aan het rondsnuffelen en kwam verschillende filmpjes tegen over het etaleren. Hoe je moet etaleren en waar je op moet letten. Op zich niks verkeerd aan, was het dan ook niet zo dat de meeste filmpjes de basisprincipes van het etaleren ingewikkelder maakten dan het eigenlijk is. Moest het allemaal zo ingewikkeld zijn zou ik waarschijnlijk nooit mijn opleiding als etaleur afgemaakt hebben.
Je gaat me nu niet horen zeggen dat het eenvoudig is om te etaleren, maar met begrip van 1 basistechniek kom je al een heel eind. van daaruit kunnen we wel verder.
Ik heb mijn ei even in een korte video gelegd en zal dan ook een reeks video’s gaan maken over het etaleren, want daar valt wel heel wat over te vertellen. De reeks zal regelmatig gemaakt en op Youtube gepost worden. Ik ga er geen datum op kleven omdat ik met zoveel dingen bezig ben dat het toch niet zou lukken om een schema te volgen, maar de video’s komen er zeker aan. Na de eerste video’s zal je al aan de slag kunnen gaan met het maken van etalages met dat “beetje meer”.
Hieronder vind je de link naar meer eerste introductie video, de reden waarom ik aan die reeks ga beginnen. Via deze video kan je desnoods abonneren op mijn kanaal en op die manier steeds op de hoogte blijven als ik nieuwe video’s upload. Zeker doen … het is gratis 😉

Dit is de link naar de introductie-video:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s