Displays voor armbanden, horloges, halskettingen

In één van mijn vorige berichten schreef ik reeds dat ik nieuwe displays in mijn collectie had opgenomen. Deze week kwam ik in contact met een nieuwe leverancier die mij andere modellen van juwelendisplays kon aanbieden. Ik heb meteen enkele modellen besteld en moet toegeven dat ik verrast was over de goede kwaliteit van deze artikelen.
Ze zijn mooi afgewerkt en precies hetgeen je nodig hebt om op een professionele manier je bling bling, in je eigen kamer of winkel, te presenteren.
IMG_1062MENGPK098PUMENGZ-B12PK-black...MENGZ-E2.5.MENGY-C2.2MENGZ-B5 velvetMet dit aanbod kom je al een heel eind. Je ziet hier verschillende displays voor het presenteren van armbanden, horloges, halskettingen en dergelijke.
De basis is gelegd en ik plaats deze week nog extra bestellingen om mijn voorraad nog meer aan te vullen.

Wil je ze graag aankopen dan kan dat rechtstreeks via mijn online winkel:
http://www.etalagepoppenonline.be/c-2897964/displays/
Je kan ze eveneens komen bekijken in mijn winkel:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open:
Maandag, woensdag  en vrijdag van 10-12 en 14-17 uur
Meer info nodig?
info@etalagepoppen.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s