Etalagepoppen.be binnenkort live op tv

In your dreams yeah…
Maar in feite toch wel een beetje waar… Laat mij even uitleggen.
Dankzij  Google Hangouts ga ik jullie binnenkort live informatie, dat ik vroeger via deze blog gaf, persoonlijk én met beeld kunnen brengen. Zoals een tv dus, maar dan wel op je pc.
Via dit systeem ga ik vooral veel informatie en praktische tips meegeven die ik tot hiertoe enkel in geschreven berichten kon weergeven.
Ik ga informatie delen over het werken met etalagepoppen en de techniek achter het opbouwen van een etalage, ik ga jullie dus leren etaleren, uitleggen hoe je composities maakt. Zeker over het etaleren valt heel wat te vertellen omdat er ook zoveel verschillende artikelen zijn die gepresenteerd moeten worden.
Wat de etalagepoppen betreft wil ik graag informatie verstrekken over de wijze hoe je een etalagepop moet opzetten en aankleden. Ook aan de opstelling van de etalagepop in de etalage ga ik enkele uitzendingen opdragen.

google hangouts

Interactief!
Zeer belangrijk bij dit gegeven is dat je als toeschouwer ook live vragen zal kunnen stellen. Je kan zelfs live, en met beeld, mee in de uitzending als je dat wil, we praten dan samen over het onderwerp waar de uitzending over zal gaan.
De andere optie is dat je je vragen via Twitter stelt, deze link zal eveneens getoond worden.

Je wil live meepraten, wat heb je ervoor nodig?
In eerste instantie heb je een Google+ account nodig. Heb je dat nog niet dan maak je dat gewoon even aan, zoals je in het verleden waarschijnlijk met Facebook deed. het is niet moeilijk en je ben zo ingelogd. Via je Gmail account (dat je ineens mee hebt aangemaakt) kan je dan je aanvraag indienen om mee te doen met de Etalagepoppen-Hangout. Of ik nodig je gewoon uit als je niet mee in het panel wil zitten maar wél wilt meeluisteren.
Een webcamera en werkende microfoon is ook belangrijk als je “levend’ wil meepraten. De meeste laptops zijn voorzien van zo’n webcamera en hebben doorgaans ook een ingebouwde microfoon waar je alvast mee kan starten.

Als je wilt uitgenodigd worden op deze live uitzendingen, kan je een bericht sturen naar etalagepoppen.be@gmail.com  Ik stuur je dan een uitnodiging om de uitzending te volgen..

Ik wil graag kijken maar kan niet live kijken. ik heb andere dingen te doen.
Geen probleem, van elke etalagepoppen.be-hangout wordt er automatisch een video gemaakt en op Youtube geplaatst zodat je op een later tijdstip, dat jou beter past, de uitzending toch nog kan bekijken. Handig hé.

Nog één keer het emailadres om in te schrijven voor deze gratis live uitzendingen:
etalagepoppen.be@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s