Wachtend op Annie Sloan-verf

Surfend op het internet ben ik onlangs op artikels van Annie Sloan terecht gekomen. Deze mevrouw heeft blijkbaar zeer leuke verf ontworpen geschikt voor mensen die echt geen uren aan een schilderwerk willen zitten, al kan dat natuurlijk wel als je daar zin in hebt.
Door verschillende filmpjes gezien te hebben en artikels gelezen te hebben heb ik ondertussen ook zin gekregen om deze verf uit te proberen.
Gelukkig is een Facebook-buurvrouw verdeler van deze verf en heb ik gisteren enkele potten besteld om te beginnen met experimenteren… een mens moet ergens beginnen hé.
Maar verf kopen en geen items hebben om te schilderen is natuurlijk ook zinloos, dus ben ik vanmorgen op pad geweest en heb ik enkele leuke meubeltjes en items kunnen aankopen om het verven uit te proberen.
Allemaal in functie van mijn etalagedecoraties, maar ook deze meubeltjes zullen nadien in mijn webwinkel te koop aangeboden worden.
Dit kastje zag ik meteen wel zitten.
IMG_0675

IMG_0677
Het ziet er een beetje verweerd uit, maar met een likje verf en het nodige schuurpapier denk ik hiervan een leuk fris uitziend kastje te kunnen maken dat een nieuw leven tegemoet kan gaan. Het bloemetjesmotief zal verdwijnen en aangezien de schuiven geen handvaten nodig hebben zal ik ook hieraan niets veranderen.

IMG_0668
Deze spiegel kon ik ook niet laten staan, maar ik weet nog niet zeker of ik hieraan veel ga veranderen, het bloemetjesmotief vind ik wel passend bij deze spiegel maar als ik de juiste kleur van verf vind zou het kunnen zijn dat ik het frame toch herschilder, we zien wel.
IMG_0671
Dit kastje trok meteen mijn aandacht en, alhoewel het nu in het gewoon wit geschilderd is, zie ik dit tafeltje wel in een andere tint verrijzen. Ook het knopje van de schuif zou wat meer benadrukt mogen worden en zou ik dus veranderen.

IMG_0673

Dit tafeltje moet zeker een nieuwe kleur krijgen en waarschijnlijk krijgt het schuifje ook een ander knopje. Het toont echt oud en zal een landelijke uitstraling moeten krijgen.
Al deze items zal ik onder handen nemen gebruik makend van Annie Sloan Chalkpaint, ik heb hier nog nooit mee gewerkt dus wordt het ook voor mij een uitdaging. Maar met alle info die ik reeds omtrent die verf op internet gevonden heb ben ik er vast van overtuigd dat het goed komt.
Zoals eerder in dit artikel reeds vermeld, zal ik nadien deze meubeltjes via mijn webwinkel ook te koop aanbieden. Komen kijken en kiezen in mijn magazijn zal ook kunnen.
Mijn etalagediensten vind je hier: http://www.mg-etalages.be/
Mijn decors en geschenkenwinkel vind je hier: http://www.decorsandlifestyle.be/
Annie Sloan verf vind je hier: http://www.goedinstijl.nl/annie-sloan-krijtverf-chalk-paint.html

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s