Snelle offerte dank zij Google Maps?

Vroeger … werd er gezongen en gefloten in de straat … zong Herman van Veen.

Vandaag is dat een heel stuk minder maar hebben we internet dat ons een  heel eind verder kan helpen.
Vroeger moest ik de baan op als een potentiele klant mij vroeg om een offerte te komen maken voor de opmaak van hun etalage. En soms waren die ritten wel redelijk ver.

Vandaag, dank zij Google Maps en Streetvieuw kan ik soms deze hele rit uitsparen door gewoon de etalage/winkel van de potentiele klant via Google op te zoeken. Aangezien voor veel plaatsen Streetvieuw al redelijk ver staat kan ik van die tool gebruik maken om klanten sneller verder te helpen.
Voor de  opmaak van een etalage bepaal ik het tarief op basis van de grootte van de etalage, het type artikel dat gepresenteerd moet worden, de verplaatsingskosten en verhuur van het decoratiemateriaal. Veel van die zaken kan ik op voorhand bepalen, alleen de grootte van de etalage is moeilijk in de schatten op basis van cijfers.
Dank zij Streetvieuw kan ik in enkele seconden tijd de winkel en etalage op mijn pc-scherm krijgen … best handig.
Ik heb ondertussen op die manier toch al verschillende klanten aan een offerte kunnen helpen, snel en correct zonder een verplaatsing te moeten maken.
Als de klant dan uiteindelijk op mijn aanbod ingaat, zal ik natuurlijk eerst ter plaatse gaan al was het maar om met deze mensen een persoonlijk gesprek te hebben voor ik aan de etalagedecoratie begin.

Meer informatie over mijn dienstenaanbod:
www.mg-etalages.be

Advertenties

2 reacties op ‘Snelle offerte dank zij Google Maps?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s