Etalage bij Optiek Vleeracker in Mechelen

Gisterenavond een etalage gaan decoreren bij Optiek Vleeracker in Mechelen.
Ondertussen kom ik daar al vele jaren en ken ik de etalage bijna van buiten. Ik weet welke merken in de etalage geplaatst moeten worden en ook welke beperkingen deze etalage heeft. De etalages zijn hoog maar niet erg breed op de straatkant, waarmee het niet mogelijk is om grote decoratiestukken op de grond te plaatsen, er is gewoon geen plaats voor. Dus opteer ik doorgaans voor decors die ik aan het hoge plafond kan hangen, dus zeker niet te zwaar maar als het even kan toch wel best opvallend.
Deze keer heb ik geopteerd voor papieren tulpen die extra kleur aan de etalage moesten geven.
De opbouw van de brillen gaat zoals het boekje het voorschrijft, steeds in groepjes met aandacht voor de richting van deze opstelling.
Enkele foto’s:

Meer info aangaande mijn dienstenaanbod op de website:
www.mg-etalages.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s