Ik verhuur etalagepoppen voor iedereen

Ondertussen ben ik zo’n 5 jaar bezig met het verhuren en verkopen van etalagepoppen.
Van een kleine toonzaal is deze ondertussen uitgegroeid tot een ietswat, minder kleine, maar met potentie om nog groter te worden. Ik heb nog zo’n een redelijke ruimte die ik wil ombouwen tot toonzaal. Uiteindelijk zal de toonzaal zo’n 100 vierkante meter groot kunnen worden.
Ik heb een ruim aanbod opgebouwd met verschillende types etalagepoppen, van plastieken modellen tot polyester modellen met of zonder hoofd, gestilleerd  abstract tot de klassieke gewone etalagepop. En ook hierin zal ik in de toekomst nog verschillende kwaliteiten gaan volgen zodat het huren van etalagepoppen voor iedereen betaalbaar blijft.
Ik probeer een basistarief van 30,00 euro te hanteren voor de huur van een basic etalagepop.
IMG_8398

Kom gerust even langs een kijkje nemen in de toonzaal.
Deze is open op Maandag en Vrijdag van 10-12 en van 14-17 uur.
Andere dagen en uren na afspraak.
Het adres:

Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Mijn website:
www.etalagepoppen.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s