Een etalagepop huren was nog nooit zo goedkoop

Met het nieuwe jaar dat juist uit zijn startblokken is geschoten komen ook meteen een heel deel nieuwe initiatieven naar boven drijven. Zo’n start van een  nieuw jaar geeft mij, als zelfstandige, toch altijd zin om enkele nieuwe dingen te starten. En dat is dit jaar niet anders.

Jullie weten dat ik reeds verschillende jaren etalagepoppen verhuur aan iedereen die hier behoefte aan heeft. Je kan het zo gek niet bedenken waar een etalagepop overal bij kan ingezet worden. Jj zou verschieten hoeveel mensen mijn toonzaal al bezocht hebben en vooral hoeveel etalagepoppen ik reeds verhuurd heb voor de meest uiteenlopende zaken. Met deze  dienst richt zich ik mij gewoon tot iedereen, dus zowel particulieren als bedrijven en ondernemers. Mijn etalagepoppen zijn meermaals op verschillende televisiezenders te zien geweest, al was hun optreden dikwijls heel beperkt in tijd 😉

Vanaf vandaag ga ik dus de drempel voor het huren van etalagepoppen drastisch verlagen.
En hoe ga ik dat doen?

De instapprijs voor het huren van een etalagepop wordt 30,00 per week.  Als je de pop 2 dagen wenst te huren, vandaag ophalen en overmorgen terugbrengen betaal je slechts 20,00 exclusief 21% btw.
De etalagepoppen die voor dit tarief in aanmerking komen zijn deze mooie, hedendaagse, maar praktisch onbreekbare plastieken etalagepoppen.

www.etalagepoppen.be
http://www.etalagepoppen.be

Het is dankzij het feit dat deze poppen zeer goed tegen transport en veelvuldig gebruik kunnen, zonder het vertonen van beschadigingen, dat dit mogelijk is. Deze etalagepoppen werden gekleurd in de plastiek en hebben dus minder last van krassen op de verf daar deze kleur niet oppervlakkig is.

www.etalagepoppen.be
http://www.etalagepoppen.be

Een bijkomend voordeel van deze etalagepoppen is dat het hoofd los op de romp zit zodat deze gedraaid kan worden. Op deze wijze kan je hetzelfde type etalagepop in verschillende richtingen laten kijken en opstellen terwijl het hier toch steeds over hetzelfde model gaat.

???????????????????????????????

 

Hoofdloze modellen zijn uiteraard ook beschikbaar.

Naast dit “basic” aanbod blijft er natuurlijk altijd de optie om klassieke polyester etalagepoppen te huren. Deze huurprijzen verschillen volgens het type etalagepop dat u wenst te huren alsook de gewenste periode.
Voor meer informatie kan u terecht op mijn website.
www.etalagepoppen.be
Of kom langs in de toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open:
Maandag en vrijdag van 10-12 en 14-17 uur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s