Stenen blokkeren mijn werkzaamheden.

Verleden week heb ik hier nog een bericht gepost dat mijn toonzaal nog bereikbaar was, niettegenstaande de wegenwerken in mijn buurt. Vandaag blijf ik bereikbaar maar hebben de wegenwerkers beslist van de weinige parkeerplaats die er nog was in te nemen door hun paletten met tegels voor de aanleg van het voetpad.
Toen ik daarnet aan mijn atelier toekwam was een kraanman bezig met alle tegels voor de inrit van mijn toonzaal te plaatsen. Toen ik hem uitlegde dat de poort ten allen tijde vrij moest blijven heeft hij alle paletten opgeschoven en voor het raam van mijn winkel geplaatst. I’m not amused!
Voor een zelfstandige is het wel belangrijk dat zijn klanten in zijn zaak kunnen geraken.
Voor het in en uitladen van etalagepoppen ben ik nu verplicht om een heel eind te lopen wat normaal niet nodig is omdat klanten hun wagen  in mijn inrijpoort kunnen plaatsen om zo de etalagepoppen te laden.
Met de opstelling van deze paletten is het bijna onmogelijk om de wagen voor de poort te plaatsen.

Het valt mij ook op dat de paletten zo geplaatst werden dat de hele strook benomen wordt, en dat terwijl deze stenen helemaal niet voor onze kan van de straat bedoeld zijn.
Deze stenen zouden, volgens de kraanman, nog zeker een een week blijven liggen. Niet moeilijk trouwens als je ziet dat ze hier met 2 man aan het werken zijn en dat het werk daardoor op een slakkegang vooruit gaat.

Volgende week begin ik aan mijn kerstdecoraties en kan dus deze ganse periode nooit met mijn camionette tot aan mijn poort geraken om materiaal te laden en te lossen.
Als ik ergens bij een klant ga werken moet ik doorgaans ver rijden om mijn camionette te parkeren aangezien de meeste winkelstraten autovrij zijn. Dat ongemak dat er de laatste jaren bijgekomen is neem ik er dan maar bij, al kost het mij steeds veel tijd om over en weer te lopen om mijn materiaal op te halen en nadien terug in te laden. Nu krijg ik ditzelfde probleem voor mijn eigen deur. Nu kan ik zelfs hier niet meer laden en lossen zonder over en weer te moeten hollen. En dat dan allemaal gewoon omdat één of andere wegenwerker beslist heeft van deze stenen voor onze deur te plaatsen in plaats van op de werf zelf … waar zij dan natuurlijk  zichzelf het werk moeilijker mee zouden maken.

 

Wordt vervolgt…

Advertenties

Een reactie op “Stenen blokkeren mijn werkzaamheden.

  1. michaelblogt november 30, 2012 / 1:17 pm

    Ondertussen is de wijkagent ter plaatse gekomen en zijn deze stenen voor mijn winkel weggehaald. Bedankt aan de Politie en de welwillende aannemer voor het verwijderen van de stenen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s