Sinterklaasdecoraties eind oktober

Ik ben gisteren met Sinterklaas op stap geweest, of moet ik zeggen, met zijn alter ego in popjesvorm. Ik had enkele etalage decoratie opdrachten in mijn agenda staan dus vertrok ik met een volgeladen camionette de baan op.

Eerst naar Lier.
Hier moest ik bij een bakkerij de winkeldecoratie gaan verzorgen. Thema Sinterklaas natuurlijk.
Op basis van een grote rode sinterklaas zak werden diverse zwarte Piet en Sinterklaasfiguren tot één geheel gemaakt. Spijtig genoeg kwamen deze foto’s niet echt tot hun recht en door het feit dat de winkel gesloten was kon ik ook geen foto van het uitstalraam maken maar om jullie toch een kleine inkijk te geven, plaats ik hierbij een foto van het decoratiemateriaal op de glazen leggers boven de toonbank.

http://www.mg-etalages.be

In de namiddag ging ik richting Duffel.
Daar stond er een kledingzaak met kinderkleding op de planning.  Ik maakte deze etalagepopdracht  in opdracht voor een collega http://www.w2d.be/.
Als decoratiemateriaal kreeg ik een grote “cinema klapstoel met 3 zitjes, daarop hoorden kleurige kussens geplaatst te worden met daarop enkele Zwarte Pieten poppen.
Het geheel werd nog extra aangekleed met filmrollen, klein en groot, en een staande lamp, bijhorend bij de klapstoel met kussens.
Ook hier had ik problemen om mooie foto’s te maken, de weerspiegeling van de ramen maakten het moeilijk en ook de binnenfoto’s zijn geen voorbeeld van fotografie 😉
Maar ik post ze hier toch een zodat jullie ze toch kunnen zien.

http://www.mg-etalages.be
http://www.mg-etalages.be

En hierbij ben ik dan officieel gestart met de eerste etalages in de aanloop van de eindejaarsfeesten want vanaf nu volgen al deze opdrachten naadloos op mekaar. Het gaat snel.
Meer info:
http://www.mg-etalages.be/
 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s