Voorbereiding Sinterklaas decoraties

Sinterklaas komt eraan, nog niet meteen, maar voor alle etaleurs in dit land is het nu de hoogste tijd om de sinterklaas decors uit de kast te halen. Met andere woorden: De voorbereidingen  zijn bezig.
Gelukkig heb ik een redelijke voorraad Sinterklaas spulletjes in mijn atelier zodat ik niet meteen de baan op moet om nieuw materiaal aan te kopen.

http://www.mg-etalages.be

Ik heb een deel van het assortiment op de tafel opengelegd zodat ik een idee heb van het beschikbare materiaal. Als ik al deze stukken bij één klant zou kunnen gebruiken moest ik niets sorteren maar aangezien er verschillende klanten op een Sinterklaas etalage zitten te wachten is het toch elk jaar “schipperen” om met mijn materiaal toe te komen.

http://www.mg-etalages.be

Het is ook moeilijk om elk jaar nieuwe Sinterklaas artikelen te vinden die de moeite zijn om in een etalage te gebruiken. Deze figuur is enkel bekend in Belgie en Nederland en daarmee is het niet eenvoudig om originele nieuwe figuurtjes op het internet te vinden. Sinterklaas wordt dan algauw Santa Claus, en dat is de kerstman en niet onze Sinterklaas zoals wij hem kennen.
Hetgeen ik hier uitgestalt heb zal enkel dienen ter aanvulling van het geheel. De basis van de decoraties worden andere hulpstukken die uiteindelijk aangevuld zullen worden met deze Sinterklaas en Zwarte Piet-figuren.

Morgen begin ik eraan, winkels en etalages decoreren in het Sinterklaas thema.
Kindjes zullen weer blij zijn 😉

Hoog tijd om je etaleur te contacteren of kijk even hier: www.mg-etalages.be

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s