Binnenkort is het weeral kerstmis

De tijd gaat snel, een jaar is zo voorbij.
Binnenkort volgen de feesten zich aan sneltempo op, eerst sinterklaas, daarna kerstmis meteen gevolgd door nieuwjaar, en dan spreek ik nog niet over halloween.
Voor etaleurs is dit een van de drukste periodes van het jaar.
Maar elk jaar blijken ook steeds meer handelaars op het laatste moment nog contact op te nemen met de etaleur om hun etalage te decoreren.
Enkele jaren geleden ontstond, uit het niets, ineens de tendens om de kerstetalages pas na het vertrek van Sinterklaas te maken. Op zich geen probleem als het niet zo was dat etaleurs ook maar 2 handen hebben. Extra veel werk op een heel korte periode dus. Soms moeten wij dan 5 winkels per dag proberen in onze agenda te plannen. Met kleine winkels die in dezelfde regio liggen lukt dat nog wel, een dag is tenslotte meer dan 8 uren als je als zelfstandige bezig bent, maar als deze winkels dan groter zijn er verder uit mekaar liggen kan een file op de baan ervoor zorgen dat de planning gewoon helemaal fout loopt. In die periode staat tenslotte elke dag vol met etalagewerk en is opschuiven in de agenda geen optie. Tenslotte willen de winkeliers allemaal graag hun etalage in kerstsfeer zien ten laatste op 15 december.
Op zich is dit een jaarlijks terug komend fenomeen voor onze branche.
Een goede planning kan wel wat problemen oplossen.
Dus als u als handelaar een beetje wil meewerken en tijdig contact opneemt met je etaleur kan die de planning beter voorbereiden en op die wijze vlotter door deze hectische periode door geraken.
Met andere woorden, als u nog geen afspraak gemaakt hebt met uw etaleur is het nu de hoogste tijd om uw agenda erbij te nemen en uw etaleur te contacteren voor uw kerstdecoratie.

Nog geen etaleur? Contacteer dan Michael Grieve
http://www.mg-etalages.be/

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s