Nieuwe etalagepoppen toegekomen

Ik heb er een tijdje op moeten wachten, enkele dagen 😉 , maar uiteindelijk zijn ze via DHL toch bij mij afgeleverd. Niet dat DHL traag werkt, helemaal niet, maar als je ergens op zit te wachten duurt het altijd lang.
De reden waarom ik naar deze etalagepoppen uitkeek was omdat ze een nieuw concept inhouden. Headless etalagepoppen die je afwisselen met en zonder hoofd kan presenteren, een nieuwigheid dacht ik zo. En dan was ik natuurlijk benieuwd om de kwaliteit van deze poppen te kunnen voelen.

 

 

De kwaliteit is goed, de aansluitstukken zijn verbeterd en de etalagepop staat op een glazen voetplaat met een kuitpin. Op deze wijze kan ze meteen ook schoenen dragen.
De etalagepop is voorzien van een los hoofd dat je met een schroefje bovenaan de hals vast zet, waarmee je het hoofd zelfs in de positie kan draaien zoals je zelf wil. Zeer handig als je de pop eens anders wil opstellen maar toch nog naar een bepaalde richting wil laten kijken.
Deze etalagepoppen zijn op een week tijd leverbaar, maar de eerste exemplaren staan nu reeds uitgestalt in mijn toonzaal en die kunnen natuurlijk ook meteen meegenomen worden.
Het adres van de toonzaal:

Etalagepoppen.be
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
open op:
maandag en vrijdag van 10-12 en van 14-17 uur
Andere dagen en uren na afspraak.

Je kan deze poppen ook in mijn webwinkel terugvinden:

http://www.etalagepoppenonline.be/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s