Nieuwe webwinkel

Naast mijn etalagepoppen-webwinkel ben ik nu ook aan het werk aan een webwinkel specifiek voor decors en lifestyle artikelen.
Aangezien ik een hele voorraad decoratie materialen in mijn magazijn liggen heb en daarbuiten toegang heb tot een onuitputtelijk aanbod ben ik vandaag gestart met de opbouw van deze nieuwe webwinkel.
Maar daar komt wel heel wat bij kijken, eerst moest ik een naam kiezen, een opdracht waar ik in gedachten dagen mee rondgelopen heb. Daarna was het de tijd om deze naam te registreren. Ondertussen is dat allemaal gebeurd en ben ik aan de indeling en het invullen van mijn nieuwe webwinkel gestart.
Eerst moeten alle artikelen gefotografeerd worden en in de winkel toegevoegd worden. Een deel daarvan is ondertussen reeds gebeurd maar ik geef er toch de voorkeur aan om de winkel pas op het net te plaatsen als er een redelijk aanbod in de “virtuele” rekken ligt.

De webwinkel richt zich naar iedereen. Voor particulieren zal er een ruim aanbod komen van leuke hebbedinges om te geven of te krijgen, en specifiek voor handelaars zullen er klaargemaakte composities in pakket aangeboden worden zodat zij deze in hun winkel/etalage kunnen gebruiken.

De komende dagen horen jullie hier meer over 😉

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s