Veel te veel opdrachten op mijn lijstje

Hebben jullie dat probleem ook soms … teveel werk…  en gewoon niet meer weten waarmee eerst te beginnen.
Natuurlijk zijn er veel mensen die veel werk hebben, maar ik bedoel hier verschillende taken, allemaal even belangrijk die allemaal in het rijtje staan om afgewerkt te worden.

Ik heb zo momenteel een hele waslijst van opdrachten die op dit lijstje staan.
Eerst en vooral wil ik mijn toonzaal met etalagepoppen vergroten, wat tenslotte enkel maar een kwestie is van wat metalen profielen vast te zetten, daar gyprocpanelen tussen te plaatsen, af te werken en behangen en klaar …
Maar zo eenvoudig is het leven niet 😉
Ik zou ook de ingang naar mijn toonzaal willen verfraaien, verven, nieuwe tegels op de vloer leggen, maar voor ik die taak kan aanvatten moeten er nog een paar wanden verplaatst worden, want daar moet ik niet meer aan beginnen als de nieuwe vloer al ligt, verven nadien is ook al geen goede keuze.
Maar ik zou dan best ineens ook de nieuwe elektriciteit voor mijn toonzaal kunnen voorzien en misschien ook de nodige gasleidingen voor de toekomstige verwarming plaatsen. Die zou ook ter plaatse moeten zijn als de nieuwe wanden van mijn toonzaal geplaatst worden.

Ondertussen is het herfst en is er nood aan verwarming dat zich opdringt, nog een dringende opdracht erbij. Maar die verwarming kan er pas komen eenmaal de nieuwe toonzaal vergroot is, maar daarvoor zou ik dus eerst de inkomhal moeten vernieuwen omdat daar ook de leidingen voor de toekomstige verwarming ingewerkt moeten worden.

Veel te veel om allemaal aan te beginnen, en ik heb ook maar 2 handen 😉

Ondertussen ben ik ook nog bezig met de verkoop en verhuur  van etalagepoppen en decoreer ik winkels en etalages. Dus een beetje veel allemaal.

Misschien dat de beste oplossing is van gewoon eraan te beginnen, één dagje per keer, en we zien wel waar we uitkomen. Altijd beter om iets te doen dan niets te doen hé 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s