Duurdere of goedkope etalagepop?

Een veelgestelde vraag door mijn klanten is of een duurdere etalagepop beter is dan een goedkoper model.
En dat vraagt natuurlijk om een beetje uitleg.

Je mag gerust stellen dat duurdere etalagepoppen, etalagepoppen van merknamen, doorgaans steviger van afwerking zijn dan de goedkopere modellen. Als je bereid bent om meer te betalen krijg je dus ook bij etalagepoppen een hogere kwaliteit voor je geld. De fittings en koppelstukken zijn doorgaans steviger en ook de laklaag op de etalagepop is beter tegen een krasje bestand. Op dat gebied zijn we het volmondig eens.

Of een duurdere etalagepop ook meteen een betere keuze is, hangt volledig af van jouw persoonlijke behoeften. Het is zeker niet zo dat de afwerking, en de uitstraling van de pop enkel door de prijs bepaald wordt. Sommige etalagepoppen van merknamen zijn ronduit lelijk, tenminste toch naar mijn gevoel. En daar gaat het juist om, de etalagepop moet de juiste uitstraling hebben om in jouw concept te passen. Als je de etalagepop in een boetiek, kledingzaak wil plaatsen is het toch belangrijk om even te kijken welk type etalagepop bij jouw concept past. Wil je iets klassiek, of liever strak, kies je voor huidskleur of voor gelakte abstracte poppen, of gaat je voorkeur naar etalagepoppen zonder hoofd? Je vindt ze allemaal en in alle mogelijke prijsklasses, keuze genoeg, dus neem gerust je tijd om uit te zoeken welke etalagepop bij jouw concept past.

Neem even contact op met http://www.etalagepoppen.be

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s