Opnieuw gebruikte etalagepoppen opgehaald

Ik ben gisteren de baan op geweest om etalagepoppen te gaan opkopen bij handelaars die ze niet meer nodig hadden. Werkt een beetje verslavend, moet ik toegeven, het is zowat als een doosje open doen en niet weten wat er in gaat zitten. Doorgaans ga ik naar deze mensen toe enkel op basis van foto’s die ze mij toezenden maar dan weet ik ook niet meteen of de etalagepoppen in goede staat verkeren. Een foto is niet altijd duidelijk hé.

Maar gisteren viel het dus mee, op twee plaatsen geweest en mooie etalagepoppen, aan een redelijke prijs, kunnen aankopen. Dar laatste is belangrijk aangezien ik voor mijn klanten steeds op zoek ga naar etalagepoppen die ik dan ik mijn koopjeshoek kan plaatsen aan een leuke prijs.

En zo reed ik met een goed geladen camionette huiswaarts.

Bij het bekijken van de etalagepoppen let ik vooral op de kwaliteit van de pop, en zoek niet meteen naar het merk, dit om mijn keuze niet te beinvloeden. Sommige etalagepoppen van merknamen zouden inderdaad de aankoopprijs en zo dus ook de verkoopprijs kunnen beinvloeden en dat is niet meteen de bedoeling. Ik wil met deze dienst vooral mooie, gebruikte etalagepoppen, in goede staat aan een lage prijs aan mijn klanten kunnen aanbieden. En tot hiertoe blijkt dat goed re lukken.
De poppen die ik gisteren aankocht bleken van het merk Polyform te zijn. Een bekend en degelijk merk, en de headless modellen die ik aankocht zou je bij Polyform als nieuwe pop aankopen aan 344,00 euro, en die kan ik dus nu aan mijn klanten aanbieden aan 99,00 euro per pop.

Het zijn grijze headless heren etalagepoppen, van het merk Polyform, en ik heb momenteel zo’n 6 stuks op voorraad.
Deze poppen vertonen enkel lichte sporen van het gebruik maar zijn verder perfect in orde.

http://www.etalagepoppen.be

Deze etalagepoppen kunnen perfect dienst doen in een kledingzaak, of voor gebruik in een webwinkel.
Je kan deze poppen vanaf vandaag in mijn webwinkel vinden, onder de afdeling koopjes.

Afhalen in de winkel kan ook:
Geerdegemaart 22
2800 Mechelen
Wij zijn open maandag en vrijdag van 10 tot 12 en van 14 tot 17 uur
Of na afspraak, bel dan eerst even naar Michael Grieve
0475-294608

http://www.etalagepoppen.be/
http://www.etalagepoppenonline.be/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s