Nog wat voorbeelden van kerstdecoraties in winkels

Het is de laatste week een beetje te druk geweest om wat blogteksten te schrijven dus plaats ik hier een klein overzicht van de winkels en etalages dat ik deze laatste week gedecoreerd heb.

http://www.mg-etalages.be

In schoonheidssalon First Lady in Mechelen werkte ik met metalen partituurstaanders. Als afwerking gebruikte ik sparren slingers met sisal sterren, lichtjes, en gouden ornamenten. Grote goudkleurige sisal sterren zorgden voor de omkadering van het geheel.

  

Bij slagerij Bruynseels-Colpin in Bonheiden worden grote kertmanhoofden gebruikt om de kerstsfeer te bepalen. Bijhorende sparren en gouden sisal sterren dienen ter aanvulling van het decor.

http://www.mg-etalages.be
http://www.mg-etalages.be

In Knokke, bij Keurslager Dirk, werden sparrenslingers afwerkt met sisal groene kersbomen, kerstmannen met wollen baard, gouden ornamenten, en rode sisal sterren. In deze winkel werden 4 composities geplaatst om de ganse ruimte aan te kleden.

http://www.mg-etalages.be

Tenslotte werden er bij schoonheidssalon Niké in Mechelen metalen kokers geplaatst waarop een gouden kerstbal werden geplaatst. Lichtjes en gouden ornamenten zorgden voor een fonkelende kerstsfeer, terwijl grote goudkleurige sterren de ruimte verder aankleden.

Dit was in enkele korte woorden een overzicht van een handvol winkels en etalages die ik deze week gedecoreerd heb.
En daarmee sta ik dan weeral klaar voor een volgende 😉

Advertenties