Tijd voor iets nieuws

Ik decoreer ondertussen al zoveel jaren dat ik een zekere routine heb opgebouwd, soms is dat goed maar soms is dat niet zo positief. Het is ook niet eenvoudig om na een carriere van meer dan 30 jaar je eigen werkwijze te veranderen, maar ik denk er toch aan om dat vanaf volgende week te doen.

De winkeldecoraties, composities die ik maak worden altijd ter plaatse bij de klant in mekaar gestoken. Bleek altijd gemakkelijk omdat ik de opstelling dan zo kan aanpassen aan de vorm van de winkel en vooral aan de beschikbare ruimte om de decoraties op te stellen.
Maar aangezien ik toch met een camionette rijdt en plaats genoeg heb om klaargemaakte decoratiestukken te vervoeren, kan ik gerust deze composities op voorhand maken zodat ik hierdoor tijd en werk bij de klanten bespaar. Voor sommige klanten zal het zelfs handiger zijn dat niet alle materiaal in hun zaak wordt neergezet terwijl de opbouw in voege is, ik denk hierbij dan vooral aan horeca zaken.

Dus ga ik dit weekeinde wat decors in mekaar steken, liefst op die manier dat alles mooi bij mekaar blijft en dan moet ik volgende week gewoon de composities in hun geheel bij de klanten gaan ophangen.
Er bestaat dan eveneens de mogelijkheid om deze kant en klare composities ook te koop en te huur aan te bieden aan doe het zelvers ( ideeeee)

Wordt vervolgt 😉

Advertenties

2 reacties op ‘Tijd voor iets nieuws

  1. Vanderzande oktober 22, 2011 / 11:06 am

    Toevallig op je blog gekomen. Ik ben leerkracht etalage en ik ben opzoek naar decoratiemateriaal voor mijn leerlingen. Gezien ik nauwelijks een budget heb en mijn leerlingen ook niet ben ik opzoek naar gratis materiaal.
    Er zijn misschien mensen die mij willen helpen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s