Sinterklaas is in het land

http://www.mg-etalages.be

Het einde van het jaar komt eraan en daar is Sinterklaas alvast een voorloper van. Al heeft Sinterklaas niet overal in dit land dezelfde naam.  Op de plaats waar ik deze decoratie moest gaan plaatsen heette dezelfde figuur ineens Sint Maarten. Maar voor de rest mochten alle figuurtjes hetzelfde zijn want als je op zoek zou gaan naar decoratie materiaal van Sint Maarten zou jij waarschijnlijk niets of bijna niets vinden.
Dit probleem stelt zich trouwens ook met Sinterklaas. Als je weet dat het meeste decoratiemateriaal uit verre landen komt waar ze nooit van deze figuur gehoord hebben kan ik je wel zeggen dat het aanbod heel beperkt is. En als ik dan bij de groothandel ga kijken kan ik ook niet anders dan vaststellen dat elk jaar dezelfde vlaggen, poppetjes, en figuurtjes hun opwachting maken.

http://www.mg-etalages.be

Dus gebruikte ik in deze zaak enkele rode zakken, grote en kleine zwarte piet popjes, een paar sint figuurtjes in steen en een grote sinterklaas-banner. Om het geheel een beetje glitter te geven werden er gouden takken tussen het geheel geweven.

Deze decoratie kan u gaan bekijken bij Versmarkt De Saedeleer in Zele.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s