Een etalagepop voor iedereen en elke gelegenheid.

Ik wou hier graag even reageren op het idee van sommige mensen die denken dat etalagepoppen enkel voor een beperkt publiek zijn, maar niets is minder waar. Ik ga nu niet vertellen dat iedereen dagelijks een etalagepop nodig heeft, het zijn geen broden hé 😉 maar een etalagepop kan wel oor veel meer gelegenheden gebruikt worden.

Toen ik met etalagepoppen.be en de verhuurdienst van start ging had ik inderdaad ook het idee dat de doelgroep bekend was, kledingszaken, boetieks enz, maar het bleek helemaal anders uit te draaien. De doelgroep die etalagepoppen huurt is niet meteen te omschrijven onder één of andere term en dat maakt het ook een grotere uitdaging om deze mensen te bereiken.
Ik heb etalagepoppen verhuurt aan bedrijven om hun werkkledij op te presenteren, aan particulieren om hun trouwkleren op te showen tijdens hun viering, enkele poppen gingen zelfs naar een bedrijf dat lijken ophaalt om hun uniform te presenteren tijdens beursdagen en een deel poppen werden ook fotomodel bij diverse fotografen.
Eén pop haalde de cover van het tijdschrift Goedele terwijl andere poppen op tv het decor bij Marcel Vanthilt mochten opvrolijken.

Op die manier zou ik nog een tijdje kunnen doorgaan, want het lijstje is ondertussen lang geworden.
Ik heb echt mogen ondervinden dat iedereen een etalagepop kan gebruiken voor eender welk evenement, als blikvanger of gewoon om kledij op te presenteren. Het hangt gewoon van uw eigen creativiteit af …

http://www.etalagepoppen.be

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s