Nieuwigheden en aanpassingen op mijn website

Ik heb vandaag een paar belangrijke aanpassingen gemaakt aan mijn etalagepoppen website.
Eerst en vooral een paar nieuwe foto’s toegevoegd om de pagina’s wat te verfraaien.

http://www.etalagepoppen.be

Daarna wat aan de reglementen gewijzigd.

DE WAARBORG
-Voortaan zal de huidige waarborg van 100 euro, bij het huren van etalagepoppen, een maximumbedrag krijgen bij het huren van grote hoeveelheden. In het verleden betaalden de klanten steeds 100 euro waarborg per gehuurde pop en dit bedrag zal nu beperkt worden zodat het eenvoudiger, en vooral minder duur zal worden om meer poppen te huren. Natuurlijk kregen de klanten deze waarborg ook terug maar het moest toch eerst betaald worden wat voor sommige mensen wel eens duur kon worden.

KORTING BIJ HET HUREN VAN GROTE AFNAMES
– Bij het huren van 10 poppen voor een minimum periode van een week krijgt u als klant een korting van 10%.

LEVERING EN OPHALEN
– Ook het transport  bij het huren van etalagepoppen ondergaat een forse aanpassing. Bij afname van minimum 10 poppen kunnen gehuurde poppen geleverd en terug opgehaald worden. Vroeger betaalde u voor deze dienst 0,50 euro per gereden km. Dit is het tarief dat gevraagd wordt door transport bedrijven. Vanaf heden rekenen wij in een straal van 100 km een forfaitair bedrag van 50 euro per rit. Met andere woorden, indien u in een straat van 100 km vanuit Mechelen woont komt levering en ophalen van gehuurde poppen op 100 euro exclusief btw. Dit is een forse besparing voor de klant.

In het kort zijn dat de eerste aanpassingen die ik aangebracht heb aan mijn website en dienstenpakket.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s