Soms heb je van die dagen ;-)

Vanmorgen nochtans met goede moed gestart.
Op maandag en vrijdag sta ik de klanten op te wachten in mijn showroom/winkel voor etalagepoppen. En doorgaans zijn dat leuke dagen, het is trouwens altijd fijn om met klanten te kunnen babbelen, dingen te laten zien en hen wegwijs te maken in de wereld van etalagepoppen.
Vandaag zouden er trouwens ook 6 nieuwe poppen geleverd worden dus dat gaf ook iets leuks om naar uit te kijken.
Verder had ik nog een hele boel administratie af te werken en up te daten … tegenwoordig moet je heel wat papierwerk verzetten als je als zelfstandige bezig bent, dus dat is ook voor mij geen uitzondering.

First things first, dus begon ik eerst aan mijn administratie, de straat in het oog houdend voor de levering van de etalagepoppen. Deze worden geleverd door UPS en die bruine wagens zie je wel meteen als ze in de buurt zijn. Maar ineens ontvang ik een email van UPS via hun traceersysteem om mij te laten weten dat de poppen afgeleverd waren. Leuk, zou je denken, behalve dat ik ze niet gezien had. Nog bij mij thuis, noch in de winkel waren ze afgeleverd. Eerst naar UPS gebeld, maar daar konden ze mij geen ander antwoord geven dan dat ze effectief bij mij afgeleverd waren. Misschien bij één van de buren … opperden ze?  Ik dus de baan op belleke trek gaan doen bij de buren maar niemand had de poppen gezien. Ondertussen had UPS contact opgenomen met hun chauffeur die liet weten dat hij ze afgezet had op nummer 22, dus daar waar ik was. Niets gezien dus. Dan maar even bij de buur van mijn winkel gaan aankloppen, bureelmateriaal IMB. Uiteindelijk bleken de poppen daar afgeleverd te zijn en kon ik ze daar gaan ophalen.

Ondertussen dan verder op mijn pc aan het werken geweest. Een label ontworpen om de etalagepoppen beter te kunnen inventariseren, een noodzakelijk kwaad. Soms is het moeilijk om echt zicht te hebben op de verschillende types etalagepoppen dat ik op voorraad heb, en met dit systeem wil ik daar komaf mee maken.
Het label was klaar en toen ik eraan dacht om ze af te drukken bleek de toner van mijn printer op te zijn. Even over en weer naar mijn buurman met de kantoormaterialen kon geen oplossing brengen want zij hadden de toner niet op voorraad. Wachten tot dinsdag.

Dus dan ondertussen toch maar verder werken in de showroom en de uitgestalde etalagepoppen labelen met mijn P.Touch. Kon ik ondertussen ook vergeten want ook dit lint bleek ineens op te zijn.

Ik heb het dan maar opgegeven voor vandaag ….
Ja, soms heb je van die dagen hé 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s