En zo waren we weeral aan het etaleren.

Deze week lag de nadruk van mijn job weeral even bij het etaleren.
Ik verdeel mijn tijd tegenwoordig tussen de etalage en winkeldecoraties en het verhuren en verkopen van etalagepoppen, ik weet me dus wel bezig te houden 😉

Maar deze week stonden er enkele winkeldecoraties op het programma. Het nieuwe seizoen is in de winkels begonnen en iedereen wil graag van de zomerse decoraties vanaf en daarom mocht ik weer even met mijn herfst decoraties langs komen.
Bij de slager stonden de flessen wijn er maar sober bij, door er een herfstcompositie tussen te plaatsen oogt het geheel alvast een heel stuk warmer … als nu de wijn nog lekker is, is de opzet geslaagd.

Aan het plafond werden dezelfde decoratiestukken opgehangen. Een rieten kegel met polygoniumtakken, afgewerkt met herfstbladeren en een namaak fazant. Op de achtergrond een plastieken poster met bosmotief om het geheel af te werken.
In een winkel van doorsnee formaat komen doorgaans  een 5tal decoratiestukken en die volstaan om de hele zaak in een herfst sfeer te dompelen.

Mijn klanten weten dat deze sfeermakers geen meerwaarde geven aan het product dat ze verkopen, klanten gaan er niet meer geld door uitgeven, maar ze willen met het extra verzorgen van hun winkel gewoon een gezellige sfeer creeren waar de klant zich thuis kan voelen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s