Tips voor een mooie etalage opmaak

 


Tips voor uw etalage


  • Het loont de moeite om veel aandacht te besteden aan uw etalage. Nieuwe klanten beslissen in een fractie van een seconde of ze in je winkel binnenkomen of niet.


Enkele tips op een rijtje gezet:
 

  • Zorg ervoor dat u nieuwe decoraties gebruikt, of decoraties die er goed uitzien. Decoraties met verbleekte of vergeelde kleuren werken averechts.
  • Zorg dat de etalage er schoon en opgeruimd uitziet. Een rommelige etalage nodigt nooit uit.
  • Kies je een thema, dan kunnen de seizoenen een handig hulpmiddel zijn. Hou er wel rekening mee dat de etalage soms een tijdje blijft staan en zo ook verschillende seizoenen overlapt. De mode volgt ook niet meteen de klassieke seizoenen, zo is het nu reeds herfst in de etalage terwijl het nog steeds officieel zomer is. Presenteer uw herfst collecties niet tegen een achtergrond van een zomers decor.
  • Verlichting in de etalage is ook belangrijk, u kan hiervoor specialisten aanspreken indien u zelf tussen de verschillende soorten verlichting de bomen in het bos niet meer ziet.
  • Vernieuw uw etalage regelmatig. Dit spreek vanzelf, een veranderde etalage trekt terug de aandacht van de voorbijganger.Ki
  • Kijk bij de opstelling ook naar de hoogte waarop u de producten plaatst. Ooghoogte trekt de meeste aandacht, maar bedenk dat ooghoogte bij kinderen lager ligt dan bij volwassenen, dus pas dit aan al naar gelang het product dat u wenst te presenteren.
  • Indien u zelf creatief wenst om te gaan met decors, denk dan zeker na dat deze decoratie stukken geen beledigend effect, of storend resultaat mogen hebben.

U kan ook een vakman inschakelen bij de opmaak van uw etalage.
Vraag meer informatie:

Of volg mij op facebook:

http://www.facebook.com/pages/mg-etalagesbe/152295684804833

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s