Werken aan de nieuwe showroom deel 9

 

Eindelijk aan een deel van de afwerking kunnen beginnen, best plezierig na weken van opbouw en stof.
Voor het hoofdpodium heb ik dus geopteerd voor een donker grijze wandbekleding. Het is de bedoeling van deze donkere wand eveneens te gaan gebruiken als achtergrond voor de foto’s voor de webwinkel. Op die wijze hoef ik geen doeken en dergelijke meer op te zetten, de wand dient als achtergrond.

De volgende wand op de rechtse sokkel is ondertussen ook behangen in dezelfde kleur als de wand van het  hoofdpodium.
En daarmee is deze eerste kleur afgewerkt. De rest van de muren zouden in een kleurrijker behang aangekleed worden, maar over deze kleur ben ik nog steeds niet tot een keuze gekomen. Mijn eerste idee was een groene wand … maar dat zien we nog wel.


Aan het plafond zijn de afwerkingslatten aan de luifels bevestigd en ook de lichten zitten nu op hun plaats en werken.
In de luifels zijn kleine spots geplaatst terwijl er voor de verlichting van de poppen spots geplaatst zijn. Deze 10 spots kunnen nog van plaats veranderen en kunnen in verschillende richtingen gedraaid worden. Het resultaat is een een heldere, aangenaam ogende ruimte aan het worden.

Volgende opdracht is dus de andere wanden behangen, vloerbekleding leggen en laminaat plaatsen.
Maar eerst ga ik wat foto’s van de etalagepoppen maken zodat ik mijn webwinkel kan openen. De basis hiervan is reeds gemaakt maar ik moet nog wel een redelijk assortiment van poppen toevoegen voor ik de webwinkel op het net plaats.

Meer info:
http://www.etalagepoppen.be
Of volg ons op Facebook
http://www.facebook.com/pages/Etalagepoppenbe/53891259232

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s