Werken aan nieuwe showroom deel 8

En ondertussen goed verder gewerkt, mensen die de werken op Facebook volgen hebben deze foto’s trouwens al gezien, delen van de luifel aan het plafond zijn geplaatst en ook de achterdeur van de showroom is geplaatst. Op deze manier is de ruimte volledig afgesloten van het magazijn , zijn alle poppen die ook in deze ruimte opgestapeld stonden ook verhuisd naar het magazijn.Ik heb deze laatste dagen van de week de luifels verder afgewerkt zodat de gyproc ingevoegd kan worden, waarna de luifels geschilderd kunnen worden en ook de spots erin kunnen en aangesloten kunnen worden.
De algemene halogeen spots zullen morgen geplaatst worden en dan wordt het de hoogste tijd om hoekjes en kantjes af te werken. Momenteel staat eigenlijk alleen nog maar het geraamte recht en moeten alle oneffenheden nog weggewerkt worden.

Aangezien ik daarnaast ook nog etalagepoppen verhuur en verkoop, en ik daar ook nog de nodige tijd aan spendeer, gaat het allemaal wat trager dan ik eigenlijk wil, maar ik hoop toch binnen enkele weken een presentabele showroom klaar te krijgen.
Zoals ik in mijn vorige blog schreef is de kleurencombinatie van de muren nog een open vraag. Ik wou oorspronkelijk de muren schilderen, daarna leek behangen een mooiere oplossing, maar als ik dan naar de toekomst kijk lijkt schilderen mijn toch weer een stuk handiger. Het is eenvoudiger om geschilderde muren een nieuwe tint te geven dan muren die behangen zijn. En zo loop ik maar heen en weer te denken wat de beste oplossing zou zijn. Ik zal wel ergens snel een keuze moeten maken.

Morgen verder met de electriciteit en de spots. En als het even lukt de luifels al schilderen …

Meer info op
http://www.etalagepoppen.be

Of volg ons op Facebook
http://www.facebook.com/pages/Etalagepoppenbe/53891259232

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s