Werken aan de nieuwe showroom deel 7

Ik heb hier al een paar dagen niets meer geschreven, of toch niet in verband met de werken aan de nieuwe showroom. De reden daarvoor ligt nogal voor de hand … ik ben eraan aan het werken.

En het gaat vooruit …

Ondertussen zijn de meeste gyproc wanden geplaatst, enkel aan de ingang moet er nog wat afgewerkt worden, maar voor het overige zijn alle wanden op hun plaats. De tweede deur die toegang geeft tot mijn atelier heb ik vandaag geplaatst en dus zal ik morgen de laatste hand kunnen leggen aan de gyproc werken.
Daarna volgt het invoegwerk en ondertussen kan de electriciteit aangebracht worden zodat we meer licht in de duisternis zullen krijgen.
Ondertussen heb ik ook al besloten om de wanden met behangpapier af te werken, rollen van 1 meter breed, werkt snel en vlot.

De moeilijkste keuze zal dan nog de kleur van de wanden/vloeren worden. Daar zal ik nog zeker een paar nachtjes over moeten nadenken. Het oorspronkelijke idee van de wanden allemaal zwart te maken heb ik ondertussen al laten varen omdat deze tint de ruimte zeker gaat verkleinen, maar van de andere kant is een donkere kleur ook meer aangewezen om de etalagepoppen beter tot hun recht te laten komen. Ik zit nu dus te denken aan een combinatie van zwart/marmerkleur behangpapier afgewisseld met bordeaux rood aan een andere wand … maar dat idee kan nog steeds veranderen.

Aangezien de ruimte, door toevoeging van de achterste deur, nu een volledige afgesloten plaats geworden is zal ik dit weekeinde trachten  van wat nieuwe foto’s te plaatsen voor ik aan de afwerking begin.

Meer info op:

http://www.etalagepoppen.be

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s