We werken verder aan de showroom 6

Vandaag geen tijd gehad om foto’s te nemen, maar wel aan het werk geweest in mijn atelier al was het maar om plaats te maken voor mijn etalagepoppen.

De nog-ingepakte poppen hebben nu een plaats gekregen in mijn atelier. Voordien stonden deze volle dozen opgestapeld in de ruimte waar ik nu de nieuwe showroom aan het bouwen ben en dus moesten ze verhuizen.

Met een overvol magazijn waar ik al een derde van afgenomen heb voor de showroom was het echt schipperen met alle materiaal om plaats vrij te krijgen om de etalagepoppen te kunnen stockeren. Het is trouwens niet alleen de bedoeling om ze vandaag te kunnen opslaan, ook in de toekomst moet de ruimte groot genoeg zijn.

Ik zit dus al enkele dagen met rekken heen en weer te trekken in mijn magazijn en deze rekken te vullen terwijl anderen weeral net leeg gemaakt worden.

Maar waar ik uiteindelijk voor vreesde, dat ik geen plaats zou kunnen vrijmaken voor de poppen, is dus niet uitgekomen, het is me wel aan het lukken en ik krijg nog meer plaats vrij dan ikzelf had kunnen denken, leuk dus.

Op dit ogenblik ligt er nog veel rommel in de gangen, het werk is nog niet voorbij, maar eenmaal alles een plaats gevonden heeft en de gangen opgeruimd zijn, volgen zeker enkele foto’s.

Ondertussen doe ik gewoon verder …

😉

Meer info:
http://www.etalagepoppen.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s