Showroom in opbouw deel 5

Dit weekeinde niet stilgezeten, enkele dagen om voort te werken zonder onderbreking waren best welkom.
Eerst nog wat nieuw materiaal gaan  halen en dan aan het werk.

De nodige Gyprocpanelen werden geplaatst zodat nu de linkerhelft van de showroom klaar staat om ingevoegd te worden.

Ook aan de ingang werden de nodige aanpassingen gedaan, de deuropening werd met gipsplaat afwerkt zodat het geheel een mooier afgewerkte uitstraling zal krijgen. De nodige sokkels, langs één zijde van de showroom, staan ook klaar om afgewerkt te worden.

Het, inmiddels, wit geschilderde plafond zal nog enkele lichte verflagen krijgen maar blijft verder gewoon behouden. De balken kunnen perfect dienst doen om spots en verlichting aan te bevestigen. De hoogte van deze showroom behouden is ook belangrijk om vlot te kunnen werken

Nu moet ik eerst een hoop dingen verplaatsen om plaats te maken voor de voorraad etalagepoppen die momenteel ook nog in deze ruimte staan. Deze ingepakte dozen moeten verder in mijn atelier een plaats krijgen zodat de hele showroom beschikbaar zal zijn om poppen uit te stallen. Dus eerst nog wat nadenken wat naar waar verhuisd kan worden zodat nadien de rechter zijde van de showroom, in wording, aangepakt kan worden.
We zijn er nog niet, er is nog veel werk aan, maar we komen er dichter bij … dag na dag .

Meer info over onze diensten op
http://www.etalagepoppen.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s