Werken deel 3

Een kleine blik achter de schermen 😉

Het werkmateriaal staat al klaar, terwijl de werken aan het plafond nog steeds doorgaan.
Vandaag dus weeral in “hoger sferen” doorgebracht. Het plafond had nog een extra verflaag nodig en dat moet dus eerst gedaan worden voor de andere werken aangepakt kunnen worden. Ik hoop morgen een laatste hand aan het plafond te kunnen leggen zodat ik daarna met de gyproc en panelen aan de slag kan gaan. Pas vanaf dan zal de nieuwe showroom zijn vorm beginnen krijgen.

Maar ondertussen bruisen de ideeen en heb ik in mijn hoofd al wel een duidelijk beeld gekregen van wat het uiteindelijke resultaat moet worden.
Een hele belangrijke, maar spijtig genoeg later onzichtbare taak, is het aanbrengen van isolatiemateriaal tegen een buitenmuur. Hiervoor moeten eerst wat latten tegen de muur geplaatst worden om de isolatie tussen vast te maken.

Ergens hoop ik dit weekeinde toch al de nodige vorderingen te kunnen maken zodat de nieuwe showroom binnen de kortste tijd in gebruik genomen kan worden want het is de hoogste tijd, mijn winkel barst uit zijn voegen. Veel te veel etalagepoppen op een veel te kleine ruimte.

Binnenkort krijgen ze meer ruimte, en zullen deze poppen nog beter toch hun recht kunnen komen. Misschien krijgen ze er zelfs een nieuwe collectie trendy etalagepoppen bij. Maar daarover later meer …

Meer info via onze website:
http://www.etalagepoppen.be

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s