Werken aan de nieuwe showroom deel 2

Even een kort verslagje maken, dacht ik zonet bij mezelf 😉

Dus vandaag, zoals voorzien, verder gewerkt aan de showroom voor het presenteren van mijn etalagepoppen … al is er van dat laatste nog niet veel te zien. Voorlopig is het een hele puinhoop met overal witte stippen van het schilderen. Ik ben bezig geweest met het schilderen van het houten plafond en dat ging niet echt zonder te morsen. Natuurlijk was ik ook niet bezig met het juiste materiaal, een plafond schilderen met een behangborstel is Not Done 😉 Maar aangezien het hier om een zeer oud plafond gaat met planken en balken had ik nood aan de grove middelen, een verfspuit was nog beter geweest, maar deze borstel moest voor deze opdracht toch maar dienst doen. Natuurlijk loopt de verf van deze borstel ook veel sneller af waardoor je druipsels in je mouwen, in je oog en hoofd krijgt, de rest drupt dan, dank zij de zwaartekracht, vlotjes op de grond.
Gelukkig komt hier nog een grondbedekking op en ga je daar later niets meer van zien.

Door de oudheid van het plafond, zo’n 30 jaren zonder behandeling, is het schilderen van deze balken niet eenvoudig. De vocht heeft zich op deze balken vastgezet en dus komen er steeds bruine plekken door de verf piepen. Een paar kan geen kwaad maar in dit geval is het toch een beetje van het goede te veel, dus zal ik zeker de komende dagen nog extra verflagen moeten aanbrengen om uiteindelijk het resultaat te verkrijgen dat ik oorspronkelijk wou.

Deze werken uitvoeren met een pijnlijke rug en al even pijnlijke armen is natuurlijk geen aanrader, maar het moet gebeuren dus is het even doorbijten. Binnenkort kan ik dan aan de mooiere dingen verder werken zoals het plaatsen van Gyproc en het maken van de sokkels. De eerste stukken staan al, gewoon om een blik te krijgen hoe het er binnenkort zal gaan uit zien.

Foto’s heb ik nog niet genomen, da’s voor één van de komende dagen …
da’s beloofd 😉
Ondertussen kan je nog steeds op mijn site gaan rondkijken moest je nu al dringend een etalagepop nodig hebben. Ik help je voorlopig nog wel verder in mijn huidige winkel.

http://www.etalagepoppen.be

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s