Werken aan de nieuwe showroom

Dit weekeinde zijn de werken aan de nieuwe showroom eindelijk echt gestart. De Gyprocpanelen werden gehaald, de metalen profilelen en de osb- platen … basismateriaal voor de opbouw van muren en sokkels zijn nu ook ter plaatse.

De eerste hoek staat ondertussen  recht, maar toen bleek dat ik dringend een paar beslissingen moest nemen in verband met het plafond.

Balken en planken worden wit geschilderd en zullen verder zo blijven om de “magazijnfunctie” van deze ruimte te benadrukken. De balken zullen door deze witte verf hun oud uitziend effect behouden, het feit dat de plafond nu wit zal zijn vergroot het gevoel van ruimte voor deze showroom. De volledige hoogte blijft hierdoor ook behouden wat weeral ruimte geeft om met verlichting te spelen. Deze verlichting moet ten allen tijde kunnen verplaatst en aangepast  worden in functie van de etalagepoppen die gepresenteerd zullen worden. Nadien zullen er metalen rasters aan het plafond bevestigd worden om de functionaliteit van het plafond te accentueren.

De nieuwe showroom wordt dus een speling tussen het strakke en speelse studio-effect.

Morgen verder werken aan het plafond zodat ik binnen enkele dagen de eerste foto’s van de nieuwe, in opbouw zijnde showroom kan plaatsen 😉

Allemaal werken in functie van http://www.etalagepoppen.be

Advertenties

Een reactie op “Werken aan de nieuwe showroom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s