Plastieken etalagepoppen winnen veld

Een nieuwe trend in het etaleren wordt zeker het gebruik maken van deze poppen. Dit zijn geen traditionele poppen uit polyester, maar deze poppen zijn uit plastiek gemaakt. Duurzaam en milieuvriendelijk plastiek, althans dat schrijft de fabrikant toch …

Maar ze zijn wel mooi, dat moet gezegd … ze mogen gerust naast de klassieke andere poppen staan. Al is het niet aangeraden om dat in een etalage ook zo te doen. Er is nog wel een beetje verschil in afwerking, bijvoorbeeld de handen zijn minder gestilleerd dan bij de polyesterpoppen, maar in tegenstelling tot dat type kunnen deze poppen dan wel met hun hoofd draaien, iets waar de anderen alleen maar van kunnen dromen.

Indien u een pop nodig heeft dat heel wat handelingen moet ondergaan, bijvoorbeeld om op te zetten op diverse beurzen, zijn deze poppen uiterst geschikt. Doordat ze gekleurd zijn in de plastiek zullen er minder snel krassen op de pop komen. Ze zijn zeer licht, dus handig om te verplaatsen maar ook voor het transport interessant.
Eenmaal aangekleed zijn alle minpuntjes verdwenen, en als ik aan klanten in mijn winkel vergeet het verschil tussen de opgestelde poppen aan te geven, zijn er weinig klanten dat het verschil tussen de poppen meteen opmerken.
Misschien toch allemaal stof tot nadenken als je enkele nieuwe etalagepoppen nodig zou hebben.
De prijs valt ook nog heel goed mee, voor 185 euro, excl btw, stap je onze winkel buiten met een nieuwe pop onder je arm šŸ˜‰

Je kan meer informatie over deze poppen vinden op de website http://www.etalagepoppen.be

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s