En wat nu?

Nu de eindejaar decoraties achter de rug zijn valt het werk van een etaleur even stil. Wie wil er tenslotte nog na 15 december een etalage laten maken, niemand toch?
Dus kan ik even uitblazen, of plannen maken voor het volgende seizoen. In tegenstelling tot de vorige jaren gaat januari geen eenvoudige opdracht worden. Vroeger sprong ik meteen over op de lente en maakte meteen levendige etalages met vrolijke kleuren … en dit dan in afwachting van valentijn dat zowat de eerste feestdag is waar een thema in de etalage rond gemaakt wordt. Op sommige plaatsen komt daar ook nog carnaval tussen, maar dat is de laatste jaren fel aan het verminderen.

Maar om nu, met de winterse toestanden dat we tegenwoordig kennen, reeds meteen met een lente-thema te beginnen lijkt me moeilijk. Met een wit sneeuwtapijt op de vloer kan je moeilijk vrolijke kikkers de lente laten aankondigen hé.

Dus misschien dan maar even een stap terug nemen en terug meer richting herfst gaan. Misschien niet meteen uitgesproken met jacht taferelen maar  toch meer naar de donkere kant met bruine bladeren. Misschien is dat ook een beetje te donker en moet er gezocht worden naar een meer neutraal thema met groene bladeren als basis.

We zien wel, ik heb nog even tijd om na te denken en misschien begint in Januari ook ineens de zon te schijnen … wie weet?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s