De kerstsfeer komt dichterbij

Terwijl iedereen nog geduldig op Sinterklaas aan het wachten is, zijn etaleurs volop bezig met het plaatsen van kerstdecoraties. En zo beetje bij beetje beginnen de winkels hun typische eindejaars uitstraling te krijgen. Kerstbollen, sparren, en vooral veel lichtjes. Lichtjes zijn zo iets typisch voor deze feestperiode.

Kerstmannen bestaan eveneens in alle kleuren en maten, en daarvoor heb ik vandaag dan maar voor deze wollen-baarden-modellen gekozen. Donzige kerstmannen met een kleine lantaarn in de hand. Voor de rest is de decoratie vrij basic gehouden, sparren, lichtjes, gouden ornamenten en takken … meer moet dat niet zijn 😉

Naast de klassieke hangende composities is het ook eens leuk als deze gewoon op een tablet geplaatst kan worden. Ik heb hier wel gemerkt dat ik in de toekomst ook een beetje beter moet uitkijken als ik foto’s neem, want deze opstelling is duidelijk van de verkeerde kant getrokken ;-(  Ook hier heb ik gekozen voor de donzige kerstman met sparren en lichtjes.  Hetzelfde thema trouwens als de andere decoratiestukken in dezelfde winkel.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s