Over etalagepoppen kiezen … een moeilijke keuze? Een beetje info deel1

 

http://www.etalagepoppen.be


En dan sta je daar …
Je hebt een etalagepop nodig, je dacht dat ze gewoon allemaal in alle mogelijke houdingen konden geplaatst worden, maar dat blijkt niet waar te zijn. Daarbovenop komt nog dat er zoveel verschillende modellen, types en prijzen zijn … etalagepoppen zonder echte merknaam tot zeer dure merknaam poppen.

Wat je ook kiest je zal altijd merken dat de klassieke hedendaagse pop uit één houding bestaat en dat je eerst en vooral naar die houding moet kijken om jouw kleding daarop te presenteren. En dat is niet altijd gemakkelijk als je niet weet waar je op moet letten, uiteindelijk zal je de pop regelmatig onder handen nemen om de kleding te veranderen en als deze pop niet eenvoudig hanteerbaar is ga je daar elke keer tegenop kijken.

We mogen gerust stellen dat de hedendaagse poppen allemaal een mooie afgewerkte uitstraling hebben. Dus eenmaal aangekleed zien ze er allemaal pico bello uit, maar waar zit hem dan het verschil.
Het verschil zit doorgaans in de materialen die gebruikt werden om de poppen te maken en de diverse verbindingsstukken die gebruikt werden.
Een etalagepop is altijd een broos iets en je moet er altijd voorzichtig mee omgaan, krassen en barsten zullen snel gebeuren als je de pop niet voorzichtig behandeld.
Door gebruik van zwaardere materialen zijn de merknamen doorgaans beter van kwaliteit, maar door hun zwaardere gewicht niet altijd zo leuk om te hanteren. En laat nu toevallig dat gewicht belangrijk zijn als je de pop wenst aan te kleden of in de etalage plaatsen. Op dat moment is gewicht een nadeel. Als je dan rekening houdt met het feit dat je datzelfde gewicht ook in transport kost moet doorrekenen, weet je dat je bij duurdere poppen een groot deel aan vervoer gaat betalen in de uiteindelijke afrekening.

Er valt over dit onderwerp nog wel meer te vertellen daarom ga ik deze teksten afzonderlijk neer schrijven want uit ervaring weet ik ook wel dat het niet leuk is om lange teksten in één ruk te lezen. Vandaar dat we deze uitleg als deel 1 van dit onderwerp gaan afsluiten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s