De herfst komt eraan

Terwijl we met z’n allen net de deur van de “grote vakantie” achter ons hebben dichtgetrokken, komt voor de winkeliers het nieuwe seizoen in aantocht. Eigenlijk is die al bezig van het begin van de maand augustus, maar geef toe, wie wil er dan al aan de herfst en wintercollectie denken. Maar nu is er dus geen weg meer terug en gaan we in één rechte lijn naar de herfst, gevolgd door halloween, sinterklaas en de kerst en eindejaarsperiode. Als jullie denken dat ik hier een beetje snel ga moet ik jullie teleurstellen want vanaf nu gaat het inderdaad snel.

De herfst heeft natuurlijk iets warms, gezellig. De donkere kleuren, die dicht bij de natuur aansluiten, brengen sfeer in uw zaak. Met winkel decoraties breng je sfeer van buiten naar binnen in je winkel. De meeste composities worden gemaakt met accessoires die de klant meteen aan de herfst doen denken. We gebruiken hier vooral natuurlijke producten, zijden bladeren, eekhoorns, herten, beertjes … alles wat de sfeer van de bossen kan binnen brengen.

Met zijn warme tinten, gezellige uitstraling vind ik deze periode van het jaar steeds het leukst om te decoreren.
Er zijn massa’s mogelijkheden om je winkel aan te kleden, maar kijk voor inspiratie gewoon naar de natuur om je heen en je komt al een heel eind.

Voor hulp bij je winkeldecoratie kan je terecht bij http://www.mg-etalages.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s