Mijn etalage laten decoreren, hoe gaat dat en wat kost dat?

Je bent dus zo ver dat je besloten hebt om je etalage door een vakman te laten decoreren, maar tot hiertoe heb je dit werk altijd zelf gedaan, of je hebt een nieuwe zaak en hebt bij deze optie nog niet stil gestaan.
Nadat je een dag en uur afgesproken hebt voor je decoratie moet je hetvolgende doen.
-Maak je etalage leeg
-Reinig je ruiten en de etalage
-Zet alle artikelen klaar die je in de etalage zou willen presenteren.
-Als er artikelen zijn die gemonteerd moeten worden, zorg er dan voor dat deze gemonteerd klaar staan.
-Bij het uitzoeken van kleding kies je best kleding van dezelfde stijl, of kleuren die bij mekaar combineerbaar zijn, of volgens een bepaald thema. Als de etaleur zelf de  collectie bij mekaar gaat moeten zoeken gaat dat extra tijd kosten en zal de decoratie ook duurder worden.

Probeer een goede mix te vinden van de artikelen die u in de etalage wenst te plaatsen, niet te veel niet te weinig. Het verhaal van “het bos en de bomen” kennen we allemaal. Etaleurs weten doorgaans ook goed hoe ze de producten willen presenteren, da’s tenslotte ons vak, maar het staat de klant altijd vrij om vragen te stellen en voorstellen te doen als ze de presentatie iets anders hadden gewenst. Daarom is het als handelaar ook belangrijk dat je even uitkijkt bij je keuze van etaleur, kijk naar de foto’s op de website, zo krijg je toch al een idee van de werkwijze van deze etaleur.

Ik hanteer vaste tarieven voor het etaleren van etalages en het decoreren van winkels.
Na een bezoek aan uw zaak maak ik een prijsopgave voor uw decoratie waarin het werk, verplaatsingskosten, en huur van de decoratiemateriaal verrekend zitten. Eenmaal dit voorstel aan u is overgemaakt blijft deze tarief een vast bedrag voor al uw decoraties, zelfs tijdens speciale periodes zoals eindejaar of kerst. Als klant kan u natuurlijk altijd iets speciaals vragen waarbij dan eerst een aangepast tarief zal voorgesteld worden, als u bijvoorbeeld een specifiek decorstuk of etalage wenst voor een speciale actie dat u op touw wenst te zetten.

U kan mij contacteren via http://www.mg-etalages.be

Advertenties

Een reactie op “Mijn etalage laten decoreren, hoe gaat dat en wat kost dat?

  1. Low Budget Restyling augustus 2, 2010 / 7:32 pm

    Hi Michael, via via op je site gekomen. N.a.v jouw reactie op een artikel van _Fee volg ik je nu.
    Het is niet makkelijk om reacties te krijgen op artikelen die je schrijft. Daarom een tip: volg volgende week maandag #blogpraat om 20:00: Onderwerp mij nog niet bekend maar altijd goede tips over blogartikelen schrijven, reageren, doelgoepen etc.
    Heb je vragen over hoe en wat, vraag mij.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s